La Scorpion Salon SPA , te ajutam sa-ti descoperi si sa-ti mentii frumusetea! Intr-un ambient modern si placut, echipa noastra de infrumusetare iti ofera servicii de intretinere si remodelare corporala. Aparatura de ultima generatie insotita de produsele profesionale de cea mai inalta calitate, folosite de personal calificat, sunt doar parte din intreg conceptul de frumusete promovat in salonul nostru. Angajatii Scorpion Salon SPA au talentul, responsabilitatea, creativitatea, profesionalismul si amabilitatea ca principale calitati.


MASAJUL DE RELAXARE


Este o tehnica de masaj de care pot beneficia oameni de toate varstele, de la nou-nascuti si pana la persoane de varsta a treia. Un astfel de masaj se efectueaza pe tot corpul si consta in miscari ferme care creeaza o stare de confort, de relaxare si de eliberare a stresului echilibrand energetic organismul. Este ceea ce va da senzatia de „reincarcare a bateriilor”.


Masajul de relaxare intareste circulatia sanguina si are efecte benefice asupre sistemului digestiv si nervos. Aceasta forma de masaj este indicata ori de cate ori stresul si oboseala va creaza un disconfort cu caracter cvasipermanent.


MASAJUL ANTICELULITA


Este una din cele mai bune solutii de a scapa de “coaja de portocala”. Acest tip de masaj se efectueaza local, in zonele afectate de celulita. Masajul se face de obicei pe solduri, picioare, fese, abdomen. Se folosesc creme reductoare sau uleiuri specifice, pentru a spori efectul anti-celulita. Influentele masajului anti-celulita asupra organismului se explica in buna masura prin actiunea directa asupra straturilor superficiale ale corpului.


Cu ajutorul acestui masaj se stimuleaza supletea si elasticitatea pielii si a tesuturilor subcutanate si se activeaza circulatia sangelui. Trebuie sa tineti insa cont de faptul ca masajul anticelulitic nu este un masaj de relaxare – se actioneaza insistent, uneori chiar dureros, asupra zonelor afectate de celulita.
Rezultatele masajului anticelulitic:
© 2019 Scorpion Salon Spa | Toate drepturile sunt rezervate.